web analytics

Archief voor categorie Liroy Hartman

CoreISP gaat verder als ProVided

Maar blijft een strafbaar éénmanszaakje

Domeinwederverkopertje Liroy van Hoewijk uit Zierikzee is eindelijk de bezitter van een officieel bedrijf. Zijn vorige ‘bedrijfjes’ CoreISP en Dedicated Box stonden namelijk niet ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. ProVided, het nieuwe bedrijf van Liroy van Hoewijk, is daar per 1 maart 2011 wel ingeschreven.

Lees verder »

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Het is inderdaad even anders dan Yvonne van Hertum zegt

Van Hertum laat yvonnevanhertum.com vallen en ruilt het voor ikzwijgnietmeer.nl

Waarbij zij op ikzwijgnietmeer.nl de volgende gelogen verklaring aflegt:

Het is even iets anders, maar welke problemen er met mijn blog yvonnevanhertum.com aan de hand zijn, ik weet het echt niet.

Nu weet ze dat donders goed, er is in het geheel niets aan de hand met het domein yvonnevanhertum.com en dat blog dat heeft ze er gewoon niet opgezet, dus dan doet het blog het ook niet. Wederom liegen dat ze barst:

Leugen 1: Het domein yvonnevanhertum.com werkt, zoals je dat van een domein mag verwachten:

Men kan gewoon files uploaden naar yvonnevanhertum.com

Men kan gewoon files uploaden naar yvonnevanhertum.com

Lees verder »

Tags:

Ze hebben echt alleen maar tijd voor achterbakse rotstreken

Misbruikte kindertjes worden dan ook echt niet geholpen.

De haat heiligt de middelen.

Kabul 25 mei 2010 00:25
Door: Internet Redactie.

Op 23  mei werd het domein van Chris Hölsken om “administratieve redenen” afgesloten,  aldus volgens de vermelding van de hoster CoreISP. Bij afsluiting om “administratieve redenen” denkt men al snel aan wanbetaling van de hostingskosten.
Op 24 mei werd hetzelfde domein weer aangesloten, zoiets zou natuurlijk kunnen, indien de eigenaar besloten zou hebben om de achterstallige hostingskosten alsnog te voldoen.

Echter na de heraansluiting heeft eigenaar Chris Hölsken zelf niet meer op zijn lasterblogje kunnen schrijven, of hij nu  wel of geen betalingsachterstand had en zoja, die alsnog betaald heeft, doet dus ook niet zoveel terzake.

Lees verder »

Tags: , , , , ,

Het is toch verkeerd afgelopen met de server upgrade van Liroy

Vier laster sites uit de lucht, nog veel te gaan:

Indien het niet aan onze instraalinternetverbinding vanuit Kabul rechtstreeks naar Singapore ligt, zijn er momenteel 4 van de lastersites onbereikbaar geworden.
Echter kan het ook wel aan onze instraalinternetverbinding liggen, maar dat zal wel niet, want  andere lastersites, zoals bv. zeikerdje.nl is voor ons wel bereikbaar.

Zou het serverpark van Liroy van Hoewijk dan toch dit lot ondergaan hebben?

Op zo'n server kan je geen laster sites meer draaien

Op zo'n server kan je geen laster sites meer draaien

Lees verder »

Tags: , , , ,

Daar zijn we weer, mevrouw van Hertum

De enige echte DP.info terug van weggeweest……….

En dat hebben we gevierd ook!
De officiële heropening begon met het versturen van wat aardige berichtjes naar Frau von Hertum,  die het momenteel erg zwaar heeft met haar 2 maandelijkse taakstrafje:

Fokke-en-Sukke-zeiken-anoniem-webpages-af

Fokke-en-Sukke-zeiken-anoniem-webpages-af

Gevolgd door de welkomstrede van door Frau von Hertum, vanwege een afwezigheid van zo’n maand of 2, via haar geliefde Skype uitgesproken:

[hdplay id=8 width=400 height=400]

Lees verder »

Tags: , , , , , , , , ,

Mett op heterdaad betrapt

Zeikerdje.info had dus toch gelijk……

Mett  neemt anti-pedo sites over

Mett neemt anti-pedo sites over

Bron:  Zeikerdje.info

Wij vonden daar gisteren de keiharde bewijzen van, om 21:50:46 verscheeen onderstaande bericht op de SKS site:
Lees verder »

Tags: , , , , , , , , , ,

Yvonne van Hertum weer terug bij domeinwederverkopertje Liroy van Hoewijk

Jammer Liroy, weer een gemiste kans om je naam te zuiveren…..

Op of omstreeks 29 juni 2009 besloot dhr. Liroy van Hoewijk niet geheel vrijwillig, om de sites van Frau von Hertum offline te halen.

liroy werd DDos aangevallen, zei hij

liroy werd DDos aangevallen, zei hij

Dat de ware reden van de afsluiting zeker niet de DDos attacks waren, maar meer veroorzaakt werd door grove laster en smaadschrift, gepleegd door domeinwederverkoper Liroy van Hoewijk zelf aan het adres van de vriendelijke woordvoerder van deze site:

Lees verder »

Tags: , , , ,

site:stopkindersex.com coreisp repaired – google

Dit is Google’s cachegeheugen van http://stopkindersex.com/?s=gerommeld. Dit is een momentopname van hoe de pagina eruitzag op 29 juni 2009 13:47:33 GMT

site:stopkindersex.com coreisp repaired

site:stopkindersex.com coreisp repaired

Wat aardig van CoreISP om de server te repareren en weer online te zetten……….
En dan nog wel met software, gratis aangeleverd door Meneer Liroy Hartman.

Dat de software niet helemaal perfect is en nog steeds ns3.dutchpredators.org toont, doet daarbij weinig terzake, een ICT-er van de kwaliteiten zoals Liroy Hartman die bezit, vindt daar vast op den duur ook wel een oplossing voor.

Dat het bericht inmidddels verdwenen is van SKS, zal wel iets met die nieuwe, gratis geinstalleerde software te maken hebben ?

Of  zou het artikel door Vodde geschreven zijn, en naderhand verwijderd zijn door Meneer Liroy Hartman, omdat het geen goede reclame voor CoreISP was ?

Maar zoals Google duidelijk vermeldt, er is ?s=gerommeld !


gerommeldgerommeldgerommeld

gerommeld

Tags:

CoreISP.nl Corporation :: RedRose.CoreISP.nl gehost in Holland

Op Google.NL zoeken naar “coreisp kinder”

Als door Liroy Hartman verklaarde veroordeelde pedofielen, imbicielen op ICT gebied, vroegen wij ons even het volgende af:

CoreISP.nl Corporation :: RedRose.CoreISP.nl

CoreISP.nl Corporation :: RedRose.CoreISP.nl

pagina’s uit Nederland: worden zulke pagina’s niet in Nederland gehost ?
Wat een leuke titel voor zo’n pagina.
Natuurlijk hebben wij het als imbiciele ICT-ers, bovendien veroordeelde pedoseksuelen,volgens Liroy Hartman het natuurlijkhelemaal bij het verkeerde end, als Google zegt dat het een pagina uit Nederland is, wordt die vast en zeker niet door Arjan Hartman gehost, hoe kunnen  wij nu weer zo stom zijn om zoiets zelfs maarte veronderstellen ?
Dat wij wel snappen, hoe zoiets kan gebeuren, kan ons nauwelijks aangerekend worden, dat komt gewoon door de PTR records van meneer Liroy Hartman !

Tags:

Liroy van Hoewijk, de zelf benoemde ISP hunter II

Over de afsluiting van www.dutchpredators.info door IP attacks:

Update 6 juli 2009

In vervolg op

http://www.dutchpredators.info/2009/06/liroy-van-hoewijk-de-zelf-benoemde-isp-hunter/

ontvingen wij het volgende bericht van  onze provider:

There were a lot of IP’s attacking your website. We are minitoring our server from people attacking your website.
There is no wrong at your website.

Vraagje:  Zouden die IP attackers ook strafbaar zijn, zeker nu wij de IP nummers van die attackers weten?
Wij zijn natuurlijk ontzettend blij met zo’n groot aantal bezoekers, dat onze server plat gaat.
Maar als al die bezoekers van eenzelfde IP nummer komen, dan schiet het natuurlijk niet op !
Zouden wij strafbaar zijn, als wij die attackende IP nummers zouden publiceren, met naam en toenaam en foto, of maken wij ons dan schuldig aan dezelfde criminaliteiten zoals die door van  Hertum gepleegd worden ?

Tags: