Misbruikte kindertjes worden dan ook echt niet geholpen.

De haat heiligt de middelen.

Kabul 25 mei 2010 00:25
Door: Internet Redactie.

Op 23  mei werd het domein van Chris Hölsken om “administratieve redenen” afgesloten,  aldus volgens de vermelding van de hoster CoreISP. Bij afsluiting om “administratieve redenen” denkt men al snel aan wanbetaling van de hostingskosten.
Op 24 mei werd hetzelfde domein weer aangesloten, zoiets zou natuurlijk kunnen, indien de eigenaar besloten zou hebben om de achterstallige hostingskosten alsnog te voldoen.

Echter na de heraansluiting heeft eigenaar Chris Hölsken zelf niet meer op zijn lasterblogje kunnen schrijven, of hij nu  wel of geen betalingsachterstand had en zoja, die alsnog betaald heeft, doet dus ook niet zoveel terzake.


[ad#more]

Het “stokje” is door hoster CoreISP overduidelijk aan anderen overgedragen.  Om de site van Chris Hölsken, anders dan om betalingsredenen, definitief afgesloten te houden, waren natuurlijk voldoende argumenten aanwezig, zoals de wetsovetredende inhoud van die site.
Echter zou de hoster zo’n argument gebruiken, dan zou hij ook verplicht zijn, zeker na alle “abuse reports” die hij ontvangen heeft, soortgelijke lastersites, zoals beheerd door mevrouw van Hertum, ook af te sluiten.

Het heeft bijna een etmaal geduurd, totdat de wetsoverschrijdende hoster en zijn wetsoverschrijdende cliënte dit eveneens in de gaten kregen. De site werd dus weer online gezet, echter verkreeg de eigenaar geen toegang meer.
Vanaf 24 mei zijn er, naast enkele onbeduidende “kopiepeest” berichten, enkele toevoeging op de site gezet, die onmogelijk daar door  Chris Hölsken zelf geplaatst kunnen zijn.
Hoewel algemeen bekend is, dat Chris Hölsken, evenals zijn mede pedojagers-lasteraars alles aan elkaar liegt, aangaande de verantwoordelijkheid voor de door hem bezeten domeinen en zich daarin vaak in zijn eigen leugens  verstrikt, zijn er natuurlijk grenzen aan de imbiciliteit van Christientje. Hij zal zichzelf niet rechtstreeks ophangen.

Echter aan de imbiciliteit van mevrouw van Hertum schijnen klaarblijkelijk geen grenzen te wezen. Door haar satanisch genoegen gedreven streven om toch maar vooral de enige strijdster tegen kindermisbruik te blijven, maakt zij nu  zulke blunders, dat zelfs de door haar misbruikte kindertjes zoiets nog wel moet opvallen.

de site van chris holsken gekaapt

de site van chris holsken gekaapt

Degene die thans het lasterblogje van  Chris Hölsken vult, stelt dat Chris Hölsken een website gevaarinmijnwijk.com geregistreerd zou hebben en dat van hertum als recatie daarop de site gevaarinuwwoonwijk.com zou hebben laten registreren.

Nu staat die nieuwe van hertum laster site, zoals gebruikelijk anoniem geregistreerd en wordt gehost door het Nederlandse, wetsovertredende domeinwederverkopertje Liroy van Hoewijk. Tot zover dus alles zoals gebruikelijk, gewoon de beerput verstoppen.

De nieuwe chris holsken site wordt ook gehost door Liroy, echter in afwijking van de andere chris holsken sites werd dit domein niet anoniem geregistreerd.

Er is duidelijk een complot tegen Chris Holsken aan de gang

Er is duidelijk een complot tegen Chris Holsken aan de gang

Zoals aan het plaatje te zien is, wordt het domein gehost door Liroy van Hoewijk en is geregistreerd bij metaregister.nl
Wie metaregister.nl is, komen we straks op terug, we willen niet dat u nu al van uw stoel valt!

ze slachten christientje dan ook compleet af

ze slachten christientje dan ook compleet af

Zoals u ziet, het domein keurig netjes geregistreerd op de naam van Christientje.
Ja en nu zult u toch wel van uw stoel moeten vallen, metaregister.nl blijkt niemand anders te zijn dan mijndomein.nl.

en dat het echt waar is, blijkt wel weer

en dat het echt waar is, blijkt wel weer

Christientje dus onder zijn (haar) eigen naam geregistreerd bij mijndomein.nl en gehost door Liroy van Hoewijk. En dat allemaal open en bloot……terwijl erop de website te lezen valt:

bevatten namelijk gegevens die verboden zijn om vanuit Nederland en België onlin te plaatsen.

bevatten namelijk gegevens die verboden zijn om vanuit Nederland en België onlin te plaatsen.

Deze website is vanuit de VS gemaakt. het bevatten namelijk gegevens die verboden zijn om vanuit Nederland en België onlin te plaatsen.

Zelfs al was Christientje zelf (wegens analfabetisme en domheid) niet in staat geweest om de registratie anoniem te laten doen, dan nog had hoster Liroy van Hoewijk dat wel voor hem kunnen doen,  zoals die dat ook voor de andere Christientje domeinen heeft gedaan. Duidelijk wordt Christientje hier een hak gezet door Liroy van Hoewijk.

In ieder geval zijn dus van hertum cs. er nu ook achter, dat hun activiteiten verboden zijn, althans publiceren zij dat zelf op het zogenaamde chris holsken domein.
Dat Christientje zich nogal eens vergist in de schrijfzwijze van de virtuele Micheal Smith is bekend, echter schijnt van hertum ook moeite te hebben met het schrijven van die virtuele naam, zij maakt er Mischel Smith van.
Misschien bedoelde zij Misbaksel Smith ?

Nu hebben wij er totaal geen bezwaar tegen, dat alle pedojagers-laster-sites per direct van het internet zouden verdwijnen, hoe eerder hoe liever.

Echter een samenwerking, zeg maar complot van mijndomein.nl, Liroy van Hoewijk en van Hertum om hun medelasteraar Christientje op zo’n misdadige wijze pogen op te hangen, teneinde het monopolie op de
kindermisbruik markt” niet te verliezen gaat wel erg ver. Bovendien  stelt het trio zich hiermee uiterst vatbaar voor rechtsvervolging op!

Pedojagers-lastersites dienen te verdwijnen van het internet, echter niet op deze criminele wijze door diegenen, die zelf een boterpakhuis op hun kop hebben!