Als die dingen evenzo snel weer terugkomen!

Dat het nationale lasterclubje met het gebruik van leugens zich in allerlei bochten wringt om websites, die hun wandaden aan de kaak stellen, afgesloten te krijgen, is inmiddels wel bekend.

De aantijgingen waarvan het lasterclubje zich bedient om hun doel te bereiken, zijn vaak hilarisch en ondanks het feit dat zulke aantijgingen, indien gehonoreerd door een internet provider, ons weer extra moeite bezorgen om de handel draaiende te houden, moeten we er soms ondanks de extra te verzetten arbied,  toch om lachen en niet als een aandachtshoer die kiespijn heeft!


[ad#more]

Aantijgingen van het lasterclubje die het net niet haalden:

Liroy van Hoewijk beschuldigt de uiterst vriendelijke woordvoerder van deze site een veroordeelde pedoseksueel te zijn

Liroy van Hoewijk beschuldigt de uiterst vriendelijke woordvoerder van deze site een veroordeelde pedoseksueel te zijn

[.......Liroy van Hoewijk | Mislukt......]

Weer een die het net niet haalde:

Als de sites niet weg gaan, begin ik weer voor niks een kort geding

Als de sites niet weg gaan, begin ik weer voor niks een kort geding

[Yvonne van Hertum | Mislukt..........]
Het gebruik van de Engelse taal zullen we maar even overheen stappen………………
Flagrant detail:
Er wordt dus van ons geeist, dat wij Vodde’s website dutchpredators.org van onze server moeten verwijderen………

Om te pesten hebben we toen maar een berichtje aan Internic gestuurd, over falsificaties gepleegd door de registrant van stopkindersex.com:

Mevrouw van Hertum woonde op het Savornin Lohmanplein op een niet bestaand nummer

Mevrouw van Hertum woonde op het Savornin Lohmanplein op een niet bestaand nummer

hetgeen uiteindelijk leidde tot de sluiting van stopkindersex.com en de opening van stopkinderseks.com.

Weer een die het net niet haalde:

het gefalsificeerde rapport van Vodde aan PublicDomainRegistry

het gefalsificeerde rapport van Vodde aan PublicDomainRegistry

[Yvonne van Hertum | Mislukt..........]

Overigens staat het domein nog steeds ongewijzigd geregistreerd en was alle moeite van mevrouw van Hertum dus wederom tevergeefs.
Inzake het domein dutchpredators.info is er door mevrouw van Hertum eenzelfde soort klacht ingediend, hoewel zij toen al kon weten dat de gestelde naamsgegevens van de domein-eigenaar correct waren.

Hier een die het wel net haalde:

Original sender’s name: M. Hoorn
Original sender’s address: hoorn@lawyers.nl

MEDIA HOSTING INDONESIA
Jl. Narakusuma 11
Denpasar – Bali, Indonesia

Lectori Salutem,

Please remove this illegal website in 24 hours: http://www.dutchpredators.info on IP 112.140.185.248

This site is running by Dutch Pedophiles en registrared by Media Hosting Indonesia, hosted (Hex 708CB9F8):

Hostname: sg-machine-02.serverorange.com
Webserver: sg-machine-02.serverorange.com
Blacklist check: DNSbl.info spamcop.net
Provider: 10 Science Park Road
IP-range provider: 112.140.184.0 – 112.140.187.255
Abuse-adres: noc@sparkstation.net
Internet: www.domaincrawler.com/ip/view/h2obali.net

See for more info the att .pdf (UK)

CC: Kepolisian Negara Republik Indonesia | General Bambang Hendarso Danuri & Attorney General Singapore

Regards,

M. Hoorn

[Matt Hoorn | Tijdelijk Geslaagd..........]

Waarbij opgemerkt moet worden, dat dhr. Hoorn deze site valselijk beschuligde van het vertonen van xxx materialen.
Nu was dat in het geheel niet gebeurd, er was slechts een prentje van een taart die niet zoveel om het lijf had (mevrouw van Hertum) getoond!

Hier een die het ook wel net haalde:

Your web hosting  account for dutchpredators.info has been  deactivated, as of 03/11/2010. (reason: terms of service violation -  copyright violation)

[Matt Hoorn | Tijdelijk Geslaagd..........]

Copyright Violation??
Nu was dat in het geheel niet gebeurd, echter een van de redacteuren van deze site had wederom slechts een prentje van een taart die niet zoveel om het lijf had (mevrouw van Hertum) getoond! Natuurlijk zat er op dat prentje ook een kop, echter het Copyright van dat leuke prentje berustte geheel bij de redactie van deze site!

Al met al een aantal afsluitingsverzoeken, waar menig domein-eigenaar jaloers op mag zijn!

Maar is ons nationale lasterclubje er ook maar één centimeter mee opgeschoten? Het antwoord is een kort en bondig: “Nee“!

url status vervangen door status opmerking
http://www.dutchpredators.info active nvt. active
http://www.dutchpredators.info active nvt. active linkt (voorlopig) door naar http://www.dutchpredators.info
http://stopkindersex.webs.com active nvt. active nvt.
http://stopkinderenseks.webs.com active nvt. active nvt.
http://www.devriendenvanmatt.com susp. http://www.devriendenvanmatt.org active nvt.
http://www.stopkinderhex.com susp. http://www.stopkinderhex.org active nvt.
http://www.zeikerdje.nl active http://www.zeikerdje.info active nvt.

Dientsmededeling: As. 12 april dient er een kort geding lees hier

Dat is dan zeker dat luidkeels aangekondigde kortgeding waarin een 51-jarige Maastrichtenaar gedagvaard wordt?

Kunt u zich de logica indenken? 51-jarige Maastrichtenaren wonen hoogstwaarschijnlijk in Maastricht en niet ik Kabul.
Wat zij (Y.v.H. red) daar nu mee denkt te bereiken??

Maar daar ging het eigenlijk niet zo over, het door de bemoeienissen van het lasterclubje afgesloten sites van de door hun zogenoemde tegenstanders, alias pedo-vriendjes, bedraagt thans nul, terwijl het vermelden van het aantal afgesloten sites die ooit aan het nationale lasterclubje hebben toebehoord, doch gedeactiveerd zijn,  het formaat van deze pagina verre zou overschrijden.

Vandaar die wij die sites uit Rotterdm of  Zoetermeer of Woudenberg of ergens anders vandaan, maar zeker niet uit Maastricht, in het bestek van dit bericht maar niet vermelden.