De enige echte DP.info terug van weggeweest……….

En dat hebben we gevierd ook!
De officiële heropening begon met het versturen van wat aardige berichtjes naar Frau von Hertum,  die het momenteel erg zwaar heeft met haar 2 maandelijkse taakstrafje:

Fokke-en-Sukke-zeiken-anoniem-webpages-af

Fokke-en-Sukke-zeiken-anoniem-webpages-af

Gevolgd door de welkomstrede van door Frau von Hertum, vanwege een afwezigheid van zo’n maand of 2, via haar geliefde Skype uitgesproken:

[hdplay id=8 width=400 height=400]


[ad#more]

Vanwege de terugkeer van DP.info was het groot feest in de straten van Kabul, zelfs danste een Afghaanse komkommer
( mirror) door de straten…….

zelf een afghaanse komkommer vierde feest

zelf een afghaanse komkommer vierde feest

Wat eraan voorafging:

Vraag: Hoe kwam het zo dat de site afgesloten werd?
Antwoord: Omstreek 20 januari stuurde pedo loverboy superzakenman Matt Hoorn de volgende (bij elkaar gelogen) email, misbruik makend van een email account van de criminele advocatenclub laywers.nl

Original sender’s name: M. Hoorn
Original sender’s address: hoorn@lawyers.nl

MEDIA HOSTING INDONESIA
Jl. Narakusuma 11
Denpasar – Bali, Indonesia

Lectori Salutem,

Please remove this illegal website in 24 hours: http://www.dutchpredators.info on IP 112.140.185.248

This site is running by Dutch Pedophiles en registrared by Media Hosting Indonesia, hosted (Hex 708CB9F8):

Hostname: sg-machine-02.serverorange.com
Webserver: sg-machine-02.serverorange.com
Blacklist check: DNSbl.info spamcop.net
Provider: 10 Science Park Road
IP-range provider: 112.140.184.0 – 112.140.187.255
Abuse-adres: noc@sparkstation.net
Internet: www.domaincrawler.com/ip/view/h2obali.net

See for more info the att .pdf (UK)

CC: Kepolisian Negara Republik Indonesia | General Bambang Hendarso Danuri & Attorney General Singapore

Regards,

M. Hoorn

Waardoor de hostingsfirma zo van slag raakte, dat het account van DP.info per direct gesuspend werd!
Vraag: Had u dan niet binnen enkele dagen bij een andere provider online kunnen zijn?
Antwoord: Ja dat was wel mogelijk geweest. Maar dat hebben we niet gedaan, wij vinden het domein dutchpredators.info ook wel toepasselijk.
Vraag: Waarom heeft u dat dan niet direct gedaan?

Antwoord: Dat hebben wij met opzet niet direct gedaan, eerst pedo loverboy superzakenman Matt Hoorn een tijdje van zijn schijnoverwinning laten genieten, des te harder komt de klap nu aan voor hem. Die vent kan echt niks, niet eens behoorlijk een domein laten afsluiten….
Vraag: Waar wordt DP.info thans gehost?
Antwoord: Volgens de recentelijke whois gegevens bij:

Registrar: Directi Internet Solutions Pvt. Ltd.
dba PublicDomainRegistry.com (R159-LRMS)

 Expiration Date: 2011-04-27 22:59:20
 Creation Date: 2009-04-27 22:59:20
 Last Update Date: 2010-02-17 11:05:46

 Name Servers:
 sg1.mediahostingindo.com
 sg2.mediahostingindo.com
 See dutchpredators.info DNS Records
 reverse is sg-machine-02.serverorange.com.

Vraag: Is dat niet dezelfde hostingsfirma waar pedo loverboy superzakenman Matt Hoorn een valse klacht had ingediend?

Antwoord: Dat sluiten wij niet bij voorbaat uit!