En dat we gewaarschuwd zijn dat zullen ze weten.

Het was zeker een zeer aparte email die we enkele minuten geleden mochten ontvangen, lees maar weer even mee:
————————————————————————————————————————————————

Waarschuwing internet criminaliteit
 
Wed, November 11, 2009 9:55:33 AM
From:
Cor Japin <info@corjapin.nl>
...
Add to Contacts
To: stopkinderenseks@yahoo.com
Geachte
Gezien het feit u zich schuldig maakt aan internet criminaliteitgeven wij u bij deze een waarschuwingMet het verzoek tot verwijdering van het matereaalwaarmee u zich hiermee aan schuldig maakt Gezien het feit u een daadwerkenlijke oproep doetOm een persoon ergens "onder" te krijgenEn u dus bezig bent met het zaaien van haatGezien het feit u een naam gebruikt van iemand in uw berichten die niet van u isGezien het feit u zorgt voor haat oproepend gedragWaar uit voort kan komen dat men zowel op internet als in real life hierop in gaan Gezien het feit u komt met niet rechterlijk veroordeelde feitenTot op het bericht na van de daadwerkenlijke veroordeling van in deze mvr van hertumGezien het feit u berichten van andere website`s kopieerd zonder bron vermelding en dus copyright schending bewerkstelligtGezien het feit u uitspraken doet in het goedpraten van delicten in zins bedreigingen met steekwapens
Gezien het feit u foto`s plaatst die niet tot uw copyright behoren Geven wij u bij deze een waarschuwing het matereaal te verwijderenDit dient u te bewerkstelligen binnen 1 weekDoet u dit niet zal er bij de politie een aangifte worden gedaanMet onder andere bovengenoemde feitenWaarvan bij menigt een wettenlijk verbod is toegekentZoals het privacy schenden van ene yvonne en haar zus Kortom het verwijderen van dit matereaal voorkomt veel gezeuren lijkt dan ook de beste en de meest volwassen optie voor u om te doenGezien het feit u niet een leeftijd heeft onder de 21Mogen wij ook u als volwassen beredenerenom u dan ook op uw volwassenheid aan te spreken
Daarnaast nog een personenlijk advies
Als u een link plaatst op uw site met betrekking tot teamvieweren deze doorverwijst naar een site die denkt dat dit een proxy is ipv een remote desktop serviceLijkt mij dat niet helemaal handigen is ons advies om vervolgens eerst een research te doen alvorens u iets plaatst
Tevens zal uw website genoemd worden op onze websiteDit vanwege wij elke website die wij contactteren publiceren
U kunt het artikel vinden op de website http://www.chadesti.eu/2009/11/dutchpredators-gewaarschuwt/
M.v.g. Het team van       www.chadesti.eu Chadesti de strijd tegen internet criminaliteit !

————————————————————————————

[ad#more]

Nu is dat best wel lachen natuurlijk, als je een email van zo’n idioot ontvangt, die zich tevens nogal een grote bek aanmeet.

We hebben dus eerst eens even gekeken waar de info@corjapin.nl afzender  http://corjapin.nl/ van de email vandaan komt. (Ogenschijnlijk een mislukte consultant, die het jaar doorgeholpen moet worden)

Dat is dus SIDN

Dan gaan we dus maar even naar:

U kunt het artikel vinden op de website http://www.chadesti.eu/2009/11/dutchpredators-gewaarschuwt/
Mirror:   http://www.dutchpredators.info/archief/Dutchpredators%20Gewaarschuwt.mht (openen in IE)


We zijn gewaarschuwd door het anti-pedo-front

We zijn gewaarschuwd door het anti-pedo-front

Kijk, als die mensen nu nog een beetje normaal de Nederlandse taal konden neerschrijven, dan waren wij vast en zeker heel erg geimponeerd geraakt, De strijdt tegen internet criminaliteit klink uiteindelijk ontzettend gewichtig als je het goed zou schrijven en niet de spelling zou gebruiken, zoals wij die van mevrouw van Hertum gewend zijn.

Maar het leukste komt nog als wij op die site: http://www.chadesti.eu/2009/11/dutchpredators-gewaarschuwt/ eens klikken op in samenwerking , dan zien we dit:

daag mevrouw van Hertum, val lekker eens dood

daag mevrouw van Hertum, val lekker eens dood

Waarmee de cirkel rond is en we bij Frau von Hertum uitgekomen zijn.
Nu is het ons ruimschoots bekend dat mevrouw van Hertum geestelijk minvermogend is, maar zó idioot?
Het zal wel, dáááááááááááág mevrouw van Hertum ga lekker pedo’s pesten, maar val ons niet lastig met zulke ongein…….

Gezamenlijk krijgen we van Hertum er wel onder!