<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><rss version="2.0"
	xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/"
	xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"
	xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom"
	xmlns:sy="http://purl.org/rss/1.0/modules/syndication/"
		>
<channel>
	<title>Reacties op: Mag zoiets nu wel van Meneer de Rechter ?</title>
	<atom:link href="http://www.dutchpredators.info/2009/11/mag-zoiets-nu-wel-van-meneer-de-rechter/feed/" rel="self" type="application/rss+xml" />
	<link>http://www.dutchpredators.info/2009/11/mag-zoiets-nu-wel-van-meneer-de-rechter/</link>
	<description>Een site die Yvonne van Hertum aan de kaak stelt !</description>
	<lastBuildDate>Fri, 10 Feb 2012 07:54:02 +0000</lastBuildDate>
	<sy:updatePeriod>hourly</sy:updatePeriod>
	<sy:updateFrequency>1</sy:updateFrequency>
	<generator>http://wordpress.org/?v=3.3.1</generator>
	<item>
		<title>Door: Frau Von</title>
		<link>http://www.dutchpredators.info/2009/11/mag-zoiets-nu-wel-van-meneer-de-rechter/comment-page-1/#comment-1952</link>
		<dc:creator>Frau Von</dc:creator>
		<pubDate>Thu, 26 Nov 2009 05:26:22 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://www.dutchpredators.info/?p=4588#comment-1952</guid>
		<description>Doe een wens... hopelijk win ik via een loterij â‚¬ 24.314,64, zodat ik het in 1 keer kan betalen.

@ Admin, allereerst bedankt voor de informatie, op de 2 vragen &#039;waar hebben we die naam eerder gehoord?&#039; &amp; &#039;de achterliggende opzet van mijn domein&#039; kan ik u evt. mocht u dat op prijs stellen via e-mail beantwoorden, maar kan deze vragen helaas alhier op uw blog niet beantwoorden omdat de vijand ook mee leest.

Wat ik nog wel even tegen uw lezers kan verklappen, er komt ook een copy van sks, mocht Mafia weer eens op het toetsenbord springen, juist op dat knopje &#039;delete&#039; hebben uw kijkers tenminste nog een &#039;mirror&#039;

&lt;strong&gt;Admin:&lt;/strong&gt;
Bovenaan de pagina staat het email adres............</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Doe een wens&#8230; hopelijk win ik via een loterij â‚¬ 24.314,64, zodat ik het in 1 keer kan betalen.</p>
<p>@ Admin, allereerst bedankt voor de informatie, op de 2 vragen &#8216;waar hebben we die naam eerder gehoord?&#8217; &amp; &#8216;de achterliggende opzet van mijn domein&#8217; kan ik u evt. mocht u dat op prijs stellen via e-mail beantwoorden, maar kan deze vragen helaas alhier op uw blog niet beantwoorden omdat de vijand ook mee leest.</p>
<p>Wat ik nog wel even tegen uw lezers kan verklappen, er komt ook een copy van sks, mocht Mafia weer eens op het toetsenbord springen, juist op dat knopje &#8216;delete&#8217; hebben uw kijkers tenminste nog een &#8216;mirror&#8217;</p>
<p><strong>Admin:</strong><br />
Bovenaan de pagina staat het email adres&#8230;&#8230;&#8230;&#8230;</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>Door: Frau Von</title>
		<link>http://www.dutchpredators.info/2009/11/mag-zoiets-nu-wel-van-meneer-de-rechter/comment-page-1/#comment-1940</link>
		<dc:creator>Frau Von</dc:creator>
		<pubDate>Wed, 25 Nov 2009 14:52:56 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://www.dutchpredators.info/?p=4588#comment-1940</guid>
		<description>danger 4 kids.com ... go daddy.com, daar is dus hoogst waarschijnlijk wel iets aan te doen.
uiteraard schrijf ik nog niet wat omdat de vijand ook mee leest.
&lt;strong&gt;Admin:&lt;/strong&gt;
U hoeft DomainsByProxy (GoDaddy.com) niet aan te schrijven, tenzij u  een bodemprocedure wilt starten.
Beter schrijft u de hostingsfrima aan, dat is: secureserver.net
En die hebben weer iets te maken met wildwestdomains.com , waar hebben we die naam eerder gehoord?

Overigens, wat is de achterliggende opzet van uw domien http://frauvon.wordpress.com/  ??</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>danger 4 kids.com &#8230; go daddy.com, daar is dus hoogst waarschijnlijk wel iets aan te doen.<br />
uiteraard schrijf ik nog niet wat omdat de vijand ook mee leest.<br />
<strong>Admin:</strong><br />
U hoeft DomainsByProxy (GoDaddy.com) niet aan te schrijven, tenzij u  een bodemprocedure wilt starten.<br />
Beter schrijft u de hostingsfrima aan, dat is: secureserver.net<br />
En die hebben weer iets te maken met wildwestdomains.com , waar hebben we die naam eerder gehoord?</p>
<p>Overigens, wat is de achterliggende opzet van uw domien <a href="http://frauvon.wordpress.com/">http://frauvon.wordpress.com/</a>  ??</p>
]]></content:encoded>
	</item>
</channel>
</rss>

