Eindelijk een professionele website die niet door pedofielen en hun vriendjes zomaar de lucht uitgehaald kan worden.
Dat staat natuurlijk nog te bezien, een klacht indienen bij WordPress heeeft in dit geval natuurlijk geen zin. Echter er zijn andere mogelijkheden die hoop bieden:
[ad#more]
Oplossing 1:

http://hetlevenvanchris.nl/wordpress/?p=35
maar gewoon bij mijn vertrouwden stekje in America.
Dat vertouwde stekkie in Amerika is dus de server ruimte die de Nederlandse megalomane “domain reseller” Liroy van Hoewijk in Amerika tot zijn beschikking heeft. Er is hier dus sprake van een transactie tussen Chrissie en een Nederlander die server ruimte aan Chrissie ter beschikking stelt, maar daar hebben we het al eens eerder over gehad.
Vandaar dat waarschijnlijk de link naar de site die wij wel mogen maar niet willen noemen (dutchpredators.org) er op last van Liroy niet meer opstaat.
Overigens wordt er ook niet meer naar Frau von Hertum gelinkt, zou het weer stront zijn op het anti-pedo front ?
Maar die Nederlandse megalomane “domain reseller” Liroy van Hoewijk loopt toch wel grote kans een aanklacht aan zijn kont te krijgen, hij host immers strafbaar materiaal:

http://hetlevenvanchris.nl/wordpress/?p=42
Kijk, dat geeft hoop voor de toekomst, Chrissie Hölsken is nog maar nauwelijks aan deze pagina begonnen en er staan al 4 strafbare feiten op. Ga zo voort, Chrissie.
Maar er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden:
Oplossing 2:

http://hetlevenvanchris.nl/wordpress/?p=70
Dat lijkt natuurlijk wel de meest voor de hand liggende en practische oplossing, als Chrissie zich dan tenminste netjes opknoopt met een touw van voldoende dikte voor zijn gewicht. Maar laat hij in Godsnaam niet van een of andere torenflat springen, al die blubber op straat…. een slordig gezicht, waar het ook ligt !
Deze oplossing wordt ook wel de zelfreinigende werking van het internet genoemd !
Oplossing 3:
Een klacht indienen bij de Stichting Internet Domeinregistratie Nederland
Chrissie Hölsken heeft zich daar namelijk onder een vals adres geregistreerd, te weten:
Griftdijk 27
3931MC Woudenberg
en daar woont Chrissie Hölsken helemaal niet, enige tijd geleden ontving Chrissie Hölsken de sleutel van zijn nieuwe woning in Amersfoort, alwaar hij Turken en Marokkanen, die Nederland uitgetrapt moeten worden, even mores zou gaan leren.
Dat lossen we dus even zo op:

Falsificatie van whois gegevens van Chrissie Holsken
De email is inmiddels op de juiste bestemming aangekomen.
UPDATE:
Het antwoord van SIDN was:
U dient hiervoor contact op te nemen met de betreffede provider. De provider is verantwoordelijk voor het actueel houden van de gegevens.
Toen hebben we het bericht maar naar http://www.mijninternetoplossing.nl/ gezonden……
Oplossing 4:
Over geloof, homoseksualiteit en trainers van jeugdelftallen:
Deze oplossing dient nog nader op de keeper beschouwd te worden, Chrissie zelf zegt nogal gelovig te zijn (de enige factor die hem helaas belemmert in zijn suïcide neigingen) en wij zijn er nog niet precies achter, hoe we die gelovigheid in zijn nadeel kunnen gebruiken.
Wat wij wel vast weten is dat Chrissie Hölsken en Frau von Hertum samen geregeld over het geloof discussieren:
Chrissie Hölsken zegt:

http://hetlevenvanchris.nl/wordpress/?p=70
Frau von Hertum zegt:
http://www.yvonnevanhertum.com/?p=1875
POLL:
[poll id="7"]


#1 door steenpuist op 23 oktober 2009 - 15:08
Quote
Definitely zijn geloof tegen hem gebruiken. Ik geloof niet zo in mensen laten sterven of hun leven verruineren; dat zou me net zo erg maken als zij.
Als ze worden geconfronteerd met de shitty kant van hun geloof, moeten ze zelf gaan nadenken, en dan weten we tenminste dat wat ze ook doen, ze dit volledig bewust en na goed overwegen hebben gedaan.
Pingback: Pedo-jagers staan boven de wet - zielepoot Chris Hölsken | Stop Kindersex
#2 door Admin op 19 oktober 2009 - 16:22
Quote
Esther, nu wordt het wat duidelijker.
Eerlijk is eerlijk, wat er op een parked domain staat, kan men de vorige eigenaar niet voor aansprakelijk houden.
De link van Christa (door ons verwijderd) naar echte gorigheid, zien wij ook niet staan.
http://www.stopkinderpornonu.tk/ linkt idd. door naar
http://stopkinderpornonu.bbforum.be/
(was al eens eerder vermeld) , maar aangezien er niks op staat, is dat meer een zaak voor Belgen. (.be extensie)
#3 door Esther op 19 oktober 2009 - 15:25
Quote
Sorry, ander adres van hetzelfde forum:
http://stopkinderpornonu.bbforum.be/?sid=0f29625a1d9c2e04d19ea9c7d22f6498
#4 door Esther op 19 oktober 2009 - 15:15
Quote
Als je Christa’s link volgt kom je hier uit:
http://ndparking.com/serve.php?lid=547155&dn=stopkinderporno.tk&_=1255956248
de knop “kinderen” is te vinden in de rode rij. De oude site van Chris. Maar die site is dus ter ziele.
Er waren 2 forums, het één verwees door naar een ander Deze link laat zien wat het had moeten worden:
http://www.stopkinderpornonu.tk/
Er heeft nog nooit iets opgestaan. Dit is wat je moet zien als je op de link hier direkt boven klikt:
http://i35.tinypic.com/2d0mhow.png
#5 door Christa op 19 oktober 2009 - 13:48
Quote
Neh..staat er nog en zulks behoor je toch goed na te kijken dunkt mij als je kindjes beschermen wil..
http://tegenkp.hyves.nl/forum/2785282/r_Wn/stopkinderporno_heet_eigen_website/
#6 door Griftdijk op 19 oktober 2009 - 13:37
Quote
heej Chrisje, doe je de groeten aan M. en D. daar op de Griftdijk?
#7 door Christa op 19 oktober 2009 - 12:34
Quote
Als je op de link van stopkinderporno.tk klikt tweede van links boven…welke weer door verwijst naar nog meer kinderlinken die weer uit komen op die professionele website’s waar nog wat leuke plaatjes voor Vonne te vinden zijn voor haar chats..
Admin:
Ik kan geen link vinden naar stopkinderporno.tk (misschien heeft die er vroeger opgestaan?)
Tevens doet stopkinderporno.tk niets !! Is leeg !
#8 door Admin op 19 oktober 2009 - 12:14
Quote
Waar staat die link “kinderen” ????
#9 door Christa op 19 oktober 2009 - 11:54
Quote
Kleine waarschuwing..klik a.u.b. niet op de link “kinderen” ..daar staan me toch proffesionele website’s bij…wil je echt niet weten…
#10 door Christa op 19 oktober 2009 - 11:38
Quote
” Chris heeft ook een eigen website:
http://www.stopkinderporno.tk ” aldus een bericht op zijn hyve..
Schrik me kapot waar die link allemaal naar toe verwijst zoals o.a. een fotograaf uit Dordrecht..die weer verwijst naar o.a. ene Heleen die ergens last van schijnt te hebben
In Raalte woont ene rijpe Ada die nog genoeg energie heeft om een jonge man heerlijk te verwennen..
Tis er bij de beesten af..jach..
#11 door Admin op 19 oktober 2009 - 11:22
Quote
Update:
Het antwoord van SIDN was:
U dient hiervoor contact op te nemen met de betreffede provider. De provider is verantwoordelijk voor het actueel houden van de gegevens.
Toen hebben we het bericht maar naar http://www.mijninternetoplossing.nl/ gezonden……
#12 door Prem Ojas op 19 oktober 2009 - 07:20
Quote
Met nog een flinke koppijn van gisteren klik wil ik eigenlijk stemmen op 3 & 4, maar omdat dat niet mogelijk was heb ik voor 3 gekozen, maar omdat Dirk al een email heeft verzonden, wacht ik even rustig af. Iets nieuws op mijn blogje over Tattoo dinges klik
Ik ken dat malle mens in z’n geheel niet maar zou er wel graag meer info over willen hebben, gaarne emailen naar premojas@gmail.com
#13 door Miep Kraak op 19 oktober 2009 - 06:31
Quote
Ik geloof in de evolutie en chrissie leeft de tien geboden niet na!