Enige dagen geleden was er sprake dat er GEJESSSSSSSSSST zou gaan worden…
Mevr. van Hertum doet weer eens een valse aangifte en gaat grandioos op haar bek.

http://www.yvonnevanhertum.com/?p=1547
Nu is het JESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSEN helaas, voor Mevr. van Hertum, niet doorgegaan, jammer, volgende keer beter.
[ad#more]

uiteraard
Mevr. van Hertum was namelijk pisnijdig geworden, nadat zij tevergeefs gepoogd had verscheidene van onze domeinen afgesloten te krijgen, wat allemaal op niets uitliep, althans geen sluiting, wat ons op den duur zo ging vervelen, dat wij de gegevens van Mevr. van Hertum eens natrokken:
Zie ook: Liroy van Hoewijk
Weet jij, Yvonne van Hertum, dat De Savornin Lohmanplein geen nummer 60 heeft.
Weet jij ook, dat wij het telefoonnummer +31.0900235645 gebeld hebben?
Weet jij ook, dat de eigenaar van dat telefoonnummer het helemaal net leuk vond, toen wij die vertelden, dat zijn telefoon nummer was gepubliceerd door de registar van stopkindersex.com ?
Weet je dat die eigenaar van dat telefoonnummer heel erg kwaad op jouw wordt, als iedereen dat nummer +31.0900235645 gaat bellen ?
Dat wij iedereen afraden om het nummer +31.0900235645 te bellen en te vragen of zij met stopkindersex.com spreken ? Alleen omdat die mensen dat weleens niet leuk zouden kunnen vinden.
Echter de wraakgevoelens van Mevr. van Hertum lieten het er niet bij zitten en zo kwam zij op het snuggere idee dat de domein registratie van www.devriendevanmatt.org niet deugde:

whois devriendenvanmatt.org
Nadat de registrar verklaarde de benodigde documenten ontvangen te hebben, inhoudende dat de site devriendenvanmatt.org inderdaad aan Arjan de Jager toebehoort, echter Arjan de Jager die site even opzij heeft gezet, vanwege het feit dat onze hoofdredacteur nog niet precies besloten heeft, wat daarmee gaat gebeuren (niet veel leuks voor Mevr. van Hertum dat staat wel al vast), heeft Mevr. van Hertum dan maar een tweede klacht ingediend, dat de site dutchpredators.info ook op een verkeerde naam stond, te weten dezelfde Arjan de Jager.
Niet zo slim van Mevr. van Hertum, waar Arjan de Jager de officiele eigenaar is van devriendenvanmatt.org , waarom zou er dan twijfel kunnen ontstaan dat hij niet tevens de eigenaar van dutchpredators.info zou zijn.
Arjan de Jager heeft dus nog maar een keer zijn ID-card opgestuurd en daarmee is de kous af !
(Arjan de Jager is een van onze 987 werknemers en verzorgt onder andere internet registratie.)
Er valt dus niks te JESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSEN !!
Met de beste groeten aan Mark Hartman………



#1 door iris op 8 oktober 2009 - 18:58
Quote
Hoe komt ze aan de naam gejest, zeker omdat ze seks chat voerde met me stiefzoon die jesse heet