Over de afsluiting van www.dutchpredators.info door IP attacks:
Update 6 juli 2009
http://www.dutchpredators.info/2009/06/liroy-van-hoewijk-de-zelf-benoemde-isp-hunter/
ontvingen wij het volgende bericht van onze provider:
There were a lot of IP’s attacking your website. We are minitoring our server from people attacking your website.
There is no wrong at your website.
Vraagje: Zouden die IP attackers ook strafbaar zijn, zeker nu wij de IP nummers van die attackers weten?
Wij zijn natuurlijk ontzettend blij met zo’n groot aantal bezoekers, dat onze server plat gaat.
Maar als al die bezoekers van eenzelfde IP nummer komen, dan schiet het natuurlijk niet op !
Zouden wij strafbaar zijn, als wij die attackende IP nummers zouden publiceren, met naam en toenaam en foto, of maken wij ons dan schuldig aan dezelfde criminaliteiten zoals die door van Hertum gepleegd worden ?


#1 door Cpt. Iglo op 6 juli 2009 - 15:53
Quote
Volgens de heer van Hoewijk wordt stopkindersex.com sinds vorige week maandag niet meer bij hem gehoost. Kunt u dat controleren?
Admin:
Er is hier sprake van een:
“Hosting: We believe Colocation and dedicated services host the domain stopkindersex.com.”
http://www.whoishostingthis.com/stopkindersex.com
waarbij men terecht komt op:
http://www.twilightinc.nl/
Het is een koud kunstje om de nameserver records(A) te wijzigen, die dan niet meer te laten updaten, dan lijkt het net alsof dehosting bij twilightinc plaats vindt.
Alleen had meneer Liroy Hartman vergeten, of was te laks, of kon dat niet om de RPT records (reverse domain lookup) te wijzigen.–>> ns3.dutchpredators.org
Met gebruik van ZoneEdit.Com of dergelijke services, ziet geen hond meer, waar een site eigenlijk wel gehost wordt
Het zei zo !