De paswoord ontfutselaar Wim Dankbaar geeft een eigen forum aan Yvonne van Hertum aka stopkindersex.com

Dat is toch aardig van Wim, nietwaar  Vonn, dat hij op zijn eigen forum deventermoordzaak.com een sub-forum aan jou geeft !

Wij hadden bemerkt, dat juist die Wim Dankbaar alle opmerkingen, die hij ooit over jou, stopkindersex.com en L. vd Z. heeft gemaakt, inmiddels grotendeels verwijderd heeft van het internet.
Waarom dan toch een eigen forum geven aan jou, misschien om te bewijzen dat  “Edwin de Lange = Ar de Nar”…….  Werkt Ar de Nar dan ook bij “Fox-IT”, Vonn ?
“Fox-IT” was toch dat bedrijf, wat te stom was om aan te tonen, dat jij de beheerder van zowel stopkindersex.com bent, alswel dutchpredators.org ?
Gelukkig zijn wij niet zo stom als
“Fox-IT”, Vonn !

[ad#more]
Wij hebben datwel bewezen, kijk maar:
http://stopkinderenseks.webs.com/vanhertumliegtverder.htm
http://stopkinderenseks.webs.com/hertumliegtverderii.htm
http://stopkinderenseks.webs.com/hertumliegtverderiii.htm
http://stopkinderenseks.webs.com/hertumliegtverderiv.htm
http://www.dutchpredators.info/2009/06/de-dwangsom-meter-van-yvonne-van-hertum-telt-door/

Laten we even laten zien hoe stom “Fox-IT” dat had aangepakt, of misschien juist wel slim,  want wij vermoeden, dat “Fox-IT” van jouw vriendje “Matt Hoorn”  is, klopt dat ?

Hier het artikel zoals gepubliceerd op:
https://www.fox-it.com/nl/nieuws-en-events/nieuws/nieuwsarchief/nieuwsartikel/nrc-next-anti-pedofielensite-dutch-predators-blijft-gewoon-bestaan/94

24-03-2009

NRC.next: Anti-pedofielensite Dutch Predators blijft gewoon bestaan

Hoe zit dat nu eigenlijk met Amerikaanse sites en het Nederlandse recht? De media zaten er bovenop vandaag. Yvonne van Hertum kan volgens de rechter in Rotterdam niet verantwoordelijk worden gehouden voor de website waarop veroordeelde pedofielen met naam en toenaam worden genoemd, dutchpredators.org. De rechter oordeelde dat Van Hertum op de inhoud van de website stopkindersex.com wel invloed heeft, dus moet Van Hertum er voor zorgen dat de link op die site naar dutchpredators.org verdwijnt. Maar Van Hertum kan dat naar eigen zeggen helemaal niet. “Ik heb geen inloggegevens, de site is van een Amerikaan,” zegt ze nog voor de rechter klaar is met zijn vonnis.

Maar maakt het eigenlijk wel iets uit dat de site van een Amerikaan is? En hoe komt het dat niemand precies weet wie de eigenaar is?

* Christian Prickaerts van beveiligingsbedrijf Fox-IT dat in de zaak stopkindersex.com onderzocht of er een verband te leggen is tussen Van Hertum en de website, legt uit waarom dat lastig is.
* Internet- en privacyadvocaat Eric Verhelst legt vervolgens uit waarom de klagende partij, M. V. die met naam en toenaam als pedofiel wordt genoemd op dutchpredators.org, beter een zaak tegen de webhost had kunnen beginnen dan tegen Yvonne van Hertum.

Domeinnaam

Prickaerts: “Je hebt drie dingen die je zou kunnen onderzoeken. Op welke naam de domeinnaam is geregistreerd, wiens naam op het contract met het wehostingbedrijf staat en wie uiteindelijk tekst en foto’s op de website plaatst.” Normaal kun je de eigenaar van een domeinnaam heel makkelijk achterhalen door de naam in te tikken in een website als domeindelver.nl, je krijgt dan naam, adres en telefoonnummer van de eigenaar.

Ingewikkelde procedures

In dit geval lukt dat echter niet. De domeinnaam staat op naam van het Amerikaanse bedrijf Enom. Het fungeert als een soort tussenpersoon die domeinnamen koopt in opdracht van zijn klanten, waardoor die klanten anoniem blijven. Prickaerts weet niet of het bedrijf daardoor ook juridisch verantwoordelijk is voor wat er op de website gebeurd waar de domeinnaam naar verwijst.Zowel het bedrijf dat in opdracht van een klant een domeinnaam koopt als het hostingbedrijf dat de website herbergt, weten op wiens naam de website staat. Bedrijven kunnen volgens advocaat Eric Verhelst in een kort geding gedwongen worden om die informatie vrij te geven, ook als die bedrijven in Amerika zijn gevestigd maar zich richten op Nederland.

Een telefoontje is genoeg

Maar zulke ingewikkelde procedures zijn misschien helemaal niet nodig. Een telefoontje of een brief naar het bedrijf dat de website host is volgens Verhelst veelal genoeg. In de voorwaarden van het bedrijf staan bepalingen die het mogelijk maken om websites te verwijderen als zij in strijd zijn met de wet. Het maakt niets uit of dat nu de Nederlandse of de Amerikaanse wet is. “Ik snap daarom ook niet waarom dutchpredators.org nog in de lucht is.” Vooral Amerikaanse bedrijven zijn volgens Verhelst doodsbang voor procedures.

Go Daddy

M. V. klaagde met Yvonne van Hertum dus de verkeerde persoon aan. Het is alleen door tussenkomst van de rechter te achterhalen wie op papier eigenaar is van de website. Wie de redactie voert over de website is volgens ict-expert Prickaerts nog lastiger te achterhalen. Daarvoor zou de rechter de computer van de vermeende redacteur (in dit geval Yvonne van Hertum) of de computer van hostingbedrijf (in dit geval Go Daddy) in beslag moeten nemen.

[Commentaar red.]
Meneer Prickaerts, verstaat u uwvak wel ? dutchpredators.org wordt in het geheel niet gehost door Go Daddy, Go Daddy heeft het domein laten registreren bij:
Private, Registration DUTCHPREDATORS.ORG@domainsbyproxy.com
Domains by Proxy, Inc.
Hieruit kunnen we concluderen, dat het domein anoniem is geregistreed !

Echter Go Daddy is zeker niet het hostingsbedrijf, dat is www.coreisp.nl en dat is niemand minder dan http://liroy.net/ , eigenaar Meneer Liroy van Hoewijk uitZierikzee, die zelf over het geval schreef:
Ik ben voorstander van sites als www.stopkindersex.com en heb totaal geen reden om ze offline te halen.

Het is dus helemaal niet zo lastig te achterhalen, Meneer Prickaerts, met een beetje goede wil,behalve voor een deskundige zoals u uzelf noemt !

[Einde commentaar red.]

Dat is dus onnodig moeilijk doen. Als het hostingbedrijf Go Daddy benaderd zou worden, is er een grote kans dat een gang naar de rechtbank niet eens nodig is. Zeker nu er een uitspraak van de rechter ligt dat alleen al linken naar dutchpredators.org niet mag.

Einde artikel