Dutchpredators.org wordt door Nederlander gehost in Amerika, Amerikaanse eigenaar is een leugen !
Yvonne van Hertum liegt Meneer de Rechter voor ! Foei !
Laten wij nu eens toevallig een IP lookup gedaan hebben voor het domein http://www.dutchpredators.org
En laten wij daar nu toevallig het IP nummer 66.79.178.162 vinden.
Laten wij nu ook eens toevallig een reverse DNS lookup doen.

Laten wij daar nou heel toevallig twee domeinen vinden.
De eerste is niet moeilijk te raden: http://www.dutchpredators.org
[ad#more]
Laat nou geheel toevallig het tweede domein wat wij tegenkomen, http://www.websmaid.com wezen.
Laten wij nu per ongeluk op dat domein geklikt hebben:

Laat dat domein nu ook geheel toevallig als titel “Ducth Predators” dragen.
Laten we nu ook nog per ongeluk eens op pagina 2 geklikt hebben: 
Zijn dat niet toevallig foto’s van de site: http://www.dutchpredators.org waar jij zogenaamd niks mee te maken hebt, Von ?
Laten ons nu even verbaasd worden, schijnbaar is http://www.websmaid.com een mirror van http://www.dutchpredators.org
Of zouden we ons daarin toevallig vergissen, Von ?
Begin maar vast te huilen, Von, leuker wordt het zeker niet als je doorleest……
Wacht even, even denken wat nu te doen…
O ja, we gaaan toevallig even een whois doen voor IP 66.79.178.162
Laten we daar toevallig stuiten op het IP block : network:IP-Network:66.79.178.162/32
Nog even verder denken wat we nog meer kunnen verzinnen…
Ja, ik heb het, we gaan even zoeken wie de eigenaar is van dit IP block:
Geheel toevallig vinden wij:
Liroy van Hoewijk
Zierikzee
Zeeland
4301VM
NL
Heel toevallig ligt Zierikzee niet zo ver van Rotterdam, nog geen uurtje rijden, menen wij toevallig.
Het kan natuurlijk toevallig zijn, dat wij op het domein van Meneer Liroy van Hoewijk het volgende plaatje aantroffen: Halleluja, De Pedo Joden Ster

Wat doet dat nou weer op jouw domein, Meneer Liroy van Hoewijk ?
Ook heel toevallig, dat gisteren, 26 maart, de DNS records ge-update zijn……..nadat deze site op 25 maart GoDaddy.com verzocht had de hosting van http://www.dutchpredators.org te staken, vanwege het levensgevaar dat de door van Hertum gepubliceerde, “vermeende pedofielen” lopen.
Schijnbaar wil GoDaddy.com met hun onberispelijke status, niet in van Hertums moordaanslagen betrokken worden.
Laten we nu eens gaan kijken, wie die Meneer Liroy van Hoewijk nu wel is….
We beginnen natuurlijk met de Pedofielen Postcode Checker van Vonne, want die is hoogst betrouwbaar.

En ja hoor, direct raak, de postcode van die Meneer Liroy van Hoewijk geeft een positief resultaat.
Maar ja,nu weten we nog niks zeker, behalve dat die Meneer Liroy van Hoewijk of een pedo is, of dat er een dichtbij hem woont.
We gaan dus nog even verder zoeken…….
Nee, wacht er is een beter idee, we gaan toevallig even een trace route doen:
Nou, die ging dus gelijk goed, coreisp.nl is van Meneer Liroy van Hoewijk, kijk eens naar de *.nl extentie. En de server heet heel toevallig server1.dutchpredators.org , hoe kan dat nu Vonne, dat was toch van twee geheimzinnige Amerikanen ?
Ben je nog bij de les Von, gewoon door de traantjes heen blijven lezen, het wordt heus nog erger !
Maar nu de trace toevallig toch zo goed ging, gaan we toevallig ook nog even hetzelfde doen voor de site
http://www.dutchpredators.org Zou die soms ook op dezelfde server staan ?
Wie weet ?

Heel toevallig komt onze verwachting uit, het domein http://www.dutchpredators.org staat geheel toevallig ook op de server van die Meneer Liroy van Hoewijk
Von, Von, wat kan jij liegen met je niet bestaande Amerikanen. NU begrijpen wij ook, waarom GoDaddy.com toevallig niet reageerde op ons verzoek je smeerlapperij uit de lucht te halen, het enige wat GoDaddy.com doet is je naam verhullen als registar bij Protected Domain Services zodat niemand lekker kan zien dat jij de eigenaar bent. Voor een gemiddelde rechter is dit IP verhaal ook wel wat moeilijk, maar toevallig zullen wij die rechter wel even helpen….
Zullen we het nu toevallig ook eens proberen met http://www.stopkindersex.com ?
Ach nee, laten we dat toevallig maar niet doen, we weten dat die gehost wordt bij GoDaddy.com op jouw naam, die afgeschermd wordt door Protected Domain Services. Ook heeft de rechter verklaard dat jijzelf verantwordelijk bent voor de inhoud van http://www.stopkindersex.com , dus die trace doen we dan toevallig maar niet.
Toevallig weten wij al op voorhand alle smoesjes die straks tevoorschijn worden getoverd om dit alles te ontkennen, het smoesje zal ongetwijfeld luiden:
Als je vanuit Nederland een Amerikaanse server benadert, ga je altijd via een server met een *.nl extentie.
Misschien dat een rechter dat gelooft, maar wij niet, wij hebben de trace gedaan vanuit Khabul, Afghanistan, daar komt heel toevallig niks *.nl bij te pas.
Vonne, mocht je zo schrikken van deze onthullingen, dat je in paniek de domeinen gaat verhuizen, dan zal je dat niet helpen, alle gegevens die wij hebben, worden toevallig zorgvuldig bewaard, en indien een rechter daar toevallig om verzoekt, aan de rechter overgedragen.
Lieg en huil maar lekker door , hoor ! Medelijden hoef je niet te verwachten.
Yvonne liegt verder en verder:
28 maart 2009
Zo, dat was me schrikken, he Von ? Zijn je traantjes al opgedroogd ? Ja ? Mooi, er komt nog meer nieuws om te janken.
Heel toevallig zagen we vandaag, dat Meneer Liroy van Hoewijk na onze bovenstaande publicatie de handdoek wat betreft de hosting van http://www.dutchpredators.org in de ring wil gooien.
Misschien heeft Meneer Liroy van Hoewijk alle boze pedofielen uit Zierikzee, die op jouw lijstje staan, toevallig op bezoek gekregen. De woordvoerder van deze site heeft gisteren nog telefonisch contact opgenomen met de gehele bevolking van Zierikzee, inclusief diegenen die daar wonen, die door jou als pedofiel gebrandmerkt worden. Zeeuwen staan niet bekend om hun grote tolerantie, wordt Meneer Liroy van Hoewijk toevallig een beetje bang daar, Von ?
Maar terzake, jij en Meneer Liroy van Hoewijk gaan het domein http://www.dutchpredators.org weer eens verhuizen ?
Wordt de grond in Zierikzee jou te heet onder de voeten, Von ?
Toevallig hebben die Zierikzeeënaars nog de folklore om je op de mestkar door het dorp rijdend, met rotte tomaten, zo niet erger, te bekogelen. En dat wil je nu toevallig net niet, he Von ?
Het besluit om dat vieze domein uit Zierikzee weg te halen, is nog niet eens zo dom, als dat wij van je verwacht hadden, ben jetoevallig bang dat de rechter na het persbericht van onze woordvoerder straks in het hoger beroep jou toevallig niet meer gelooft ?
Maar waar gaat het domein nu weer naar toe ?
Vonne, denk je nu echt dat Google jouw vieze rotzooi gaat hosten, wij weten dat je stom bent, maar zo stom ??
latest news: Mar 26: we are in the process of moving the site to google appengine.
66.79.178.162 |
Misschien denk je toevallig slim te zijn, en hoopt dat het bij Google in de grote massa niet op zal vallen ?
Nou, begin maar alvast weer met de traantjes, Von
| De woordvoerder van deze site heeft toevallig google app’s al ingelicht, dat je eraan komt, en als onze woordvoerder het goed begrepen heeft, zal Google de deur tegen je neus keihard dichtknallen. Toevallig heeft de woordvoerder van deze site goede contacten met Google, en daar heb je natuurlijk veel meer aan de jouw vermeende goede contacten met politie.nl |
Geloof ons maar bij voorbaat Von, je rotzooi komt niet op Google AppEngine, en mocht het daar al opstaan, dan is het morgen weg !
Dus je kunt maar beter bij Meneer Liroy van Hoewijk blijven hosten, zolang de ramen van zijn woning heel blijven.
Zo, ga nu maar weer janken Von, toevallig komen we morgen met nog leuker nieuws voor je !
Kom je morgen ook weer lezen ?
Yvonne, hoewel het weekeinde is, willen we toch jouw weekeinde nog wel even wat meer verpesten, indien mogelijk.
Eerlijk is eerlijk, gisteren hebben wij een foutje gemaakt, dat gedoe met die http://www.stopkindersex.com geloofden we wel, dat was immer al door de rechtbank als jouw domein verklaard ?
Maar vanwege het feit dat jij schijt hebt aan de rechter, zijn we er toch nog even ingedoken:
Laten we dit plaatje eens even ontleden Vonne, blijf je bij de les ? Nog geen traantjes he ?
Het gaat hier over de DNS gegevens van http://www.stopkindersex.com die verwijzen naar de name server ns1.dutchpredators.org
Hadden we die name server toevallig ook al niet gezien bij Meneer Liroy van Hoewijk uit Zierikzee ?
En zien we daar dan toevallig een email adres sarah@coreisp.nl ?
Sinds wanneer heet jij Sarah, je heet toch Rabbie, toevallig ?
In ieder geval is coreisp.nl van Meneer Liroy van Hoewijk uit Zierikzee, ook toevallig , he ?


#1 door Prem Ojas op 21 november 2009 - 13:08
Quote
Haar antw:
“*linkie foetsie*
Yvonne: Ik heb je bericht verwijderd, je toont bijzonder weinig respect voor iemand die net overleden is.”
Hopelijk wel geklikt/gelezen? ;D
#2 door Prem Ojas op 21 november 2009 - 12:23
Quote
Allereerst is het nu geheel bijgewerkt, en zal ik het terstonds @ YvH.com noteren
#3 door Admin op 19 november 2009 - 15:33
Quote
Wilt u dat overzichtje dan ook even aan mevrouw van Hertum doen toekomen?
#4 door Prem Ojas op 19 november 2009 - 11:28
Quote
Handig z’n overzichtje?